Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Myanmar

Proprietate de vânzare în Myanmar

Myanmar, cunoscută anterior sub numele de Birmania, este o națiune din Asia de Sud-Est cu peste 100 de grupuri etnice care se învecinează cu India, Bangladesh, China, Laos și Thailanda. Yangon este cel mai mare oraș din țară, găzduind piețe pline, numeroase parcuri și lacuri. Iată pagoda Shwedagon aurie înaltă, care adăpostește moaște budiste din secolul al VI-lea.

Naypyidaw este capitala Birmaniei.

În perioada boomului economic al Myanmarului, reformele economice și politice ale președintelui Myanmar Thein Sein au dus la revocarea majorității sancțiunilor economice occidentale. Optimismul sălbatic fusese dezlănțuit de potențialul țării. Districtul de afaceri din Yangon, Turnul Sakura, cere și obține chirii la nivelul celor din Manhattan, piața proprietăților de vânzare din Myanmar decolase

Scăderea drastică a chiriilor medii ale birourilor din Yangon, egală cu aproximativ 25% -30% în ultimii doi ani, poate fi atribuită unei serii de factori, care nu sunt toate atribuite represiunii militarilor împotriva musulmanilor din Rohingya din August-septembrie a anului trecut, ceea ce a făcut ca Myanmar să-și recâștige o parte din statutul său de marginalizare internațională.

Acum, prețurile proprietăților de vânzare din Myanmar au scăzut cu 35%.

O mare parte din boom-ul imobiliar din perioada 2011-2014 s-a bazat pe previziunile unui flux masiv de investiții străine directe și investiții străine, capabile să plătească chirii mari de birouri și apartamente.

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB